Başkan Orhan’dan Yerel Basına Anlamlı Ziyaret
Attarlar Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Orhan ve beraberindeki heyet, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD), Malatya Çağdaş Haber ve Malatya Sürmanşet’i ziyaret etti.
Attarlar Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Orhan, yerel basının esnafın sesi olduğunu vurgulayarak iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Attarlar Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Orhan ve beraberindeki heyet, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD), Malatya Çağdaş Haber ve Malatya Sürmanşet’i ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken özellikle küçük esnafın yaşadığı sorunların kamuoyuna doğru ve etkin bir şekilde aktarılmasının önemi ele alındı.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Basri Orhan, yerel basının esnafın sesi olma noktasında kritik bir rol üstlendiğini belirterek, “Yerel basın, esnafın sesi olma noktasında çok önemli bir misyona sahip. Sorunlarımızın daha geniş kitlelere ulaştırılması ve çözüm süreçlerinin hızlandırılması adına basın kuruluşlarıyla yakın diyalog içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
BİMYAD Genel Başkanı ve Malatya Çağdaş Haber Sahibi Selim Apohan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının toplumun tüm kesimlerinin sesi olduğunu ifade etti. Apohan, esnafın yaşadığı sıkıntıların gündeme taşınmasının önemine değinerek, basın olarak her zaman yapıcı ve çözüm odaklı bir yayın anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.
Malatya Sürmanşet İmtiyaz Sahibi Resul Özbey de ziyaretten dolayı teşekkür ederek, yerel basın ile esnaf kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunduğunu belirtti. Özbey, esnafın sorunlarının kamuoyuna taşınmasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.
